Kort rapport från SSA Årsmöteshelg i Borgholm

Sista helgen i april var det Ölands Radioamatörer och SSA som ordnade arrangemanget i Borgholm. Som vanligt var det mingel fredag kväll, utställning, lotteri och föredrag på lördag följt av bankett på kvällen. På söndagen avslutades det hela med SSA:s årsmöte. Föredragen kan till största delen ses i efterhand genom att gå in på sk7rn.se. Banketten samlade 130 personer. På årsmötet blev det inga större överraskningar. Tyvärr har ju SM7NTJ, Lorentz, avlidit i april, och därför har det blivit en vakans i styrelsen som man tänker att man inte tillsätter nu. Ett nytt förslag för beräkning av priset för ständigt medlemskap röstades igenom. Arrangemanget var som vanligt givande, vartill det hyggliga vädret också bidrog. På bilden nedan ses SSA ordförande Jens, SM0HEV, mötesordförande Morgan, SM5BVV och mötessekreterare Eric, SM6JSM.

Lämna ett svar