PROGRAM

START   HITTA HIT   BOENDE   PROGRAM   BANKETT  UTSTÄLLARE   LOTTERI   SPONSORER

 

Fredag 12 april:

Ankomstträff med pubmingel på Lindesbergs Stadshotell. Fram till kl. 19.00 finns en Tapasbuffé, därutöver à la carte meny, för de som vill äta. Ingen bokning planerad, men puben är öppen även för allmänheten.

Lördag 13 april:

Lindeskolans Aula och matsal

Utställning i Lindeskolans matsal kl. 9-17.

Radioklubbens café i nedre ändan av matsalen.

Föredrag i Lindeskolans aula samt vid behov i sal B14 i närliggande hus. För närvarande klara föredrag är:

SM4DSQ Dag Stranneby: ”Bättre trådlös än rådlös” Teknikhistoria

SM0JZT Tilman Thulesius: ”Modern radioteknik. Vi tittar in i nutid och framtid”

SM3BYA Gudmund Wannberg: ”EISCAT3D, radar för forskningsändamål”

SM0CXU Thomas Carlsson: VK9XT – Expedition till Christmas Island

SA6RTJ Bernt Eriksson: När samhällets samband sviktar

SSA:s hearing kl. 15.00

 

Medföljarprogram:
Avfärd kl 09.15 från Lindeskolans aula, samling vid vår reception. Vi åker först till Järle stad där Moa Rudebert visar sin keramik som framställs genom gjutning. Där finns möjlighet att köpa fika innan vi åker tillbaka mot Lindesberg där vi gör en kort stadsvandring med information om staden. Sista stoppet blir vid Plantmarknaden. Där träffar vi Marco Åkesson, känd som Radio Örebro’s trädgårdsrådgivare, som svarar på era frågor gällande trädgårdsodling. Programmet gör uppehåll för lunch. På eftermiddagen fortsätter programmet på Lindeskolan med hudvårdskonsult Elisabeth Lingenäs som erbjuder fri testning av ansiktsmask, test av makeup inför kvällen med mera. De särskilt intresserade kan även få träffa Elisabeth på söndag förmiddag för mer tips och test. Det är begränsat antal på medföljarprogrammet så förhandsanmälan ska göras till Christer, sm4lra@hotmail.com eller telefon 070-261 5133, före 8 april.

Sten, SM3NXS, finns på plats och tar emot QSL-kort för granskning för DXCC-diplomet. Om det gäller enstaka kort kan de granskas på plats, större buntar tar Sten med sig hem för granskning i överenskommelse med dig. Sten kan också hjälpa till med verifiering av person vid ansökan om konto för ARRL:s Log of the World.

SSA Ham Shop finns på plats, och som vanligt kan du lämna utgående QSL till SSA.

På lördag kväll blir det bankett på Lindesbergs Stadshotell, samling för välkomstdrink kl. 19.00. Bokning till banketten görs genom att sätta in 560 kronor per person på bankgiro 5318–7464, Lindesbergs Radioklubb, så att pengarna är oss tillhanda senast 4 april. Ange namn, anropssignal och kontaktuppgift. Ange också om du vill ha kött eller fisk till huvudrätt, och eventuella allergier Lägg till 60 kronor för kupong som inlöses mot ett glas vin eller en öl 50 cl, om du önskar sådan dryck.

 

Söndag 14 april

SSA:s årsmöte kl. 10.00 i aulan på Lindeskolan. Incheckning med medlemskontroll från klockan 09.30.